“Samen met Roland de Jong maken we mooie slagen voorwaarts”

Lisette Langerwerf, Teamleider verduurzamen en verbeteren bij de Alliantie

De juiste match is sleutel tot succes. Lisette vertelt dat de samenwerking met ketenpartners zorgt voor continuïteit in het verbeteren van het kwaliteitsniveau van woningen. “Ik vind dat we dat ook verplicht zijn aan onze huurders. Wij moeten ervoor zorgen dat het vastgoed kwalitatief goed is en blijft, ook als het een periode economisch wat minder gaat.” De partners waar de Alliantie een samenwerking mee aangaat, worden zorgvuldig geselecteerd. Lisette licht toe: “Een langdurige samenwerking vraagt om een open houding van alle partners. Je moet goed kunnen luisteren naar elkaar en onderbuikgevoelens benoemen en bespreken. De juiste match is zo belangrijk als je samen voor opgaven staat van deze omvang. Onze procesmanagers worden hierop geselecteerd en daar hebben we naar gevraagd. En daar hebben ze goed naar geluisterd”. Samen met Roland de Jong maken we mooie slagen voorwaarts bij het verduurzamen van ons bezit.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

In een vrijblijvend oriënterend gesprek zetten wij graag uiteen op welke wijze wij u het beste kunnen bedienen. Graag maken wij persoonlijk kennis met u!