Renovatie industrieel kantoorpand Nijmegen

Het doel van de opdrachtgever is om het bestaande kantoorpand nieuw leven in te blazen en geschikt te maken voor gebruik en uitstraling die past bij deze tijd. Zodat het weer een passende toevoeging is in het maatschappelijk en economisch leven. Voorheen werden de kantoorruimten gebruikt als opslagplaats. Door de metamorfose blijft het behoud van het industriële erfgoed en zorgt de renovatie ervoor dat er een perfecte herbestemming wordt gecreëerd.
Het nieuwe ontwerp is afgestemd op het oude industriële karakter van het pand waarbij er een moderne inslag op los is gelaten. Er is gekozen voor een open uitstraling van de gevel waarachter het bedrijf zich kan presenteren. Alle beglazing, indeling en profilering van de kozijnen zijn behouden en gekozen voor een donkere kleur stijlen waardoor er een meer industriële look ontstaat die past bij de industriële structuur van het gebouw en zijn omgeving. Tevens doordat er in de binnenruimten veel met licht en aanlichting van de ruimten en gevels wordt gewerkt ontstaat er een interactie tussen gebouw en openbare ruimten waardoor entree en achterliggende ruimten beter op elkaar aansluiten en goed zichtbaar en herkenbaar zijn. Het palet aan materialen en kleuren kan variëren, maar blijft ingetogen en speelt in op het industriële karakter van het Mercuriuspark.

Kenmerken
Opdracht: Begeleiding vanaf initiatief toe oplevering, nazorg. Incl. ontwerp.
Bouwtijd: ca 6 maanden
Oppervlakte: ca. 379 BVO
Bouwjaar: ca. 1955, renovatie 2018
Uitdaging: Ontwerp passend in het industrieel beeld. Korte bouwtijd van 6 maanden.

Testimonial

Renovatie industrieel kantoorpand Nijmegen

De heer Twan Vogel van Twan Vogel Beheer BV verteld:

“Herman en Roland hebben mij gedurende het hele project onzorgt” Vanaf het eerste contact begin 2010 heb ik de diensten van Herman als zeer prettig ervaren. Vooral de begeleiding en het met mij meedenken waren punten die mij als ondernemer enorm aanspraken. Of het nu gaat om gesprekken met overheden over bestemmingsplannen, vergunningen, of aankoop van grond, Herman was bij alles een steun. Ook later bij de ontwerpfase, de aanbesteding en de bouw heeft hij mij ontzorgt door steeds er bovenop te zitten. Herman zoekt en vergelijkt potentiele partijen en geeft dan een deskundig advies of alternatief. Dit geeft rust en zekerheid dat er geen extra kosten konden ontstaan. Nu inmiddels alles gerealiseerd is kan ik op basis van mijn ervaring de diensten van HERO aan iedereen aanbevelen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

In een vrijblijvend oriënterend gesprek zetten wij graag uiteen op welke wijze wij u het beste kunnen bedienen. Graag maken wij persoonlijk kennis met u!

Berg en Dalseweg 127 6522 BE Nijmegen
Herman: 06 12 60 34 02 Roland: 06 48 40 01 82
info@herobouwmanagement.nl