“Herman en Roland hebben mij gedurende het hele project ontzorgd”

De heer Twan Vogel (midden foto) van Twan Vogel Beheer BV vertelt:

“Herman en Roland hebben mij gedurende het hele project ontzorgd”. Vanaf het eerste contact begin 2010 heb ik de diensten van Herman als zeer prettig ervaren. Vooral de begeleiding en het met mij meedenken waren punten die mij als ondernemer enorm aanspraken. Of het nu gaat om gesprekken met overheden over bestemmingsplannen, vergunningen, of aankoop van grond, Herman was bij alles een steun. Ook later bij de ontwerpfase, de aanbesteding en de bouw heeft hij mij ontzorgt door steeds er bovenop te zitten. Herman zoekt en vergelijkt potentiële partijen en geeft dan een deskundig advies of alternatief. Dit geeft rust en zekerheid dat er geen extra kosten konden ontstaan. Nu inmiddels alles gerealiseerd is kan ik op basis van mijn ervaring de diensten van HERO aan iedereen aanbevelen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

In een vrijblijvend oriënterend gesprek zetten wij graag uiteen op welke wijze wij u het beste kunnen bedienen. Graag maken wij persoonlijk kennis met u!