Bouwmanagement nieuwbouw bedrijfshal

Het doel van de opdrachtgever was om extra opslagruimte te creëren voor zijn bedrijf in galvano techniek www.latourgalvano.nl.
Door de aanleg van de “oversteek”, de nieuwe brug over de Waal bij Nijmegen, was een deel van het bedrijventerrein gesloopt. Daardoor was er bouwgrond beschikbaar gekomen.
Wij hebben ondersteuning geboden vanaf initiatief / aankoopadvies van de bouwgrond tot en met de oplevering en de nazorg.
Het ontwerp was een uitdaging gezien de beeldkwaliteitseisen voor het Mercuriuspark.
Uiteindelijk is er een functionele bedrijfsruimte / opslagruimte gerealiseerd wat voldoet aan de eisen van opdrachtgever en de (esthetische) eisen van de gemeente Nijmegen.

Kenmerken
Opdracht: Begeleiding vanaf initiatief toe oplevering, nazorg. Incl. aankoopadvies grond
Bouwtijd: ca 6 maanden
Oppervlakte: ca. 1.200 BVO
Bouwjaar: ca. 2017
Uitdaging: Ontwerp passend binnen het beeldkwaliteitsplan Mercuriuspark (bijzondere eisen voor een bedrijventerrein) en binnen het gestelde budget.

Testimonial

Bouwmanagement nieuwbouw bedrijfshal

De heer Twan Vogel van Twan Vogel Beheer BV verteld:

“Herman en Roland hebben mij gedurende het hele project onzorgt” Vanaf het eerste contact begin 2010 heb ik de diensten van Herman als zeer prettig ervaren. Vooral de begeleiding en het met mij meedenken waren punten die mij als ondernemer enorm aanspraken. Of het nu gaat om gesprekken met overheden over bestemmingsplannen, vergunningen, of aankoop van grond, Herman was bij alles een steun. Ook later bij de ontwerpfase, de aanbesteding en de bouw heeft hij mij ontzorgt door steeds er bovenop te zitten. Herman zoekt en vergelijkt potentiele partijen en geeft dan een deskundig advies of alternatief. Dit geeft rust en zekerheid dat er geen extra kosten konden ontstaan. Nu inmiddels alles gerealiseerd is kan ik op basis van mijn ervaring de diensten van HERO aan iedereen aanbevelen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

In een vrijblijvend oriënterend gesprek zetten wij graag uiteen op welke wijze wij u het beste kunnen bedienen. Graag maken wij persoonlijk kennis met u!

Berg en Dalseweg 127 6522 BE Nijmegen
Herman: 06 12 60 34 02 Roland: 06 48 40 01 82
info@herobouwmanagement.nl